Egyedi tervezésű lakossági és ipari fémmunkák a Norweld ívmestereitől!

Kik azok az Ívmesterek?

Kik vagyunk?

Az Ívmesterek közössége egy olyan csapatot takar, ami a "Minőség egyenlő elégedettség." jelmondat mentén megoldást kínál bármilyen fém, fa és épületgépészeti munkákra. Megbízásaikat sok éves tapasztalattal rendelkező precíz szakemberek kiváló minőségű alapanyagokból készítik különös figyelmet fordítva az elvégzett munka minőségére, elégedett ügyfelek tucatjait magukénak tudva. Az Ívmestereknek nincs lehetetlen, tegyen próbát velük!

A hegesztési munkálatokat minősített AWI hegesztő végzi akár a helyszínen is. Sok éves tapasztalattal bírunk az alumínium és inox (rozsdamentes acél) anyagok hegesztésében. Korszerű és jól felszerelt műhelyünkben a szerszámkészítő mesterünk fémek egyedi esztergálását és marását végzi.

Épületgépész csapatunk sokrétű feladatokat lát el, úgy mint épületek klimatizálása, szellőztetése, víz-, és fűtésrendszerek kivitelezése, javítása és karbantartása.

Asztalos műhelyünkben odaadással készülnek famunkáink: antik ajtók, ablakok és bútorok felújítása mellett díszes féltetők, teraszok is készülnek.

Egy árajánlat nem kerül semmibe. Egy lehetséges megoldás létezése egy fennálló problémára megnyugtató tud lenni. Kérdezzen tőlünk bizalommal bármilyen probléma esetén!

A csapat

Vestibulum id urna

Antal Norbert

Minősített hegesztő / Alapító ívmester

Mit csinál?: Korlátok,kapuk,kerítések,egyedi eszközök, rozsdamentes és alumínium hegesztése.

Vestibulum id urna

Kaszab Zsolt

Épületgépész ívmester

Mit csinál?: Szellőző,- és klíma rendszerek, hűtőkamrák, tervezése, kivitelezése, javítása, karbantartása, pára szabályzók telepítése.

Vestibulum id urna

Dudás Ferenc

Szerszámkészítő ívmester

Mit csinál?: Egyedi szerszámkészítés, fém megmunkálás, esztergálás, marás, köszörülés.

Vestibulum id urna

Nagy Norbert

Asztalos ívmester

Mit csinál?: Tetők, féltetők készítése, teraszok beépítése, régi ajtók, ablakok, bútorok, verébdeszkák felújítása.

Vestibulum id urna

Jani Sándor

Vízvezeték szerelő ívmester

Mit csinál?: Víz,- és fűtés rendszerek telepítése, javítása, karbantartása, dugulás elhárítás.